Karppisuklaa (karppaus.info)

Sulata voi miedolla lämmöllä kattilassa tai mikrossa, lisää kerma ja lämmitä hiukan (älä keitä tai kuumenna).

Lisää kaakaojauhe ja makeutus ja sekoita tehokkaasti vispilällä.

Kaada levyksi leivinpaperin päälle, kohmeta hyvin pakastimessa tai jääkaapissa.

Säilytys jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g1200g6600kcal12g12g720g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 800g2641kcal16g24g280g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten720g2376kcal169.2g324g151.2g79.2g
Canderel makeutusjauhe160g614kcal4.6g149g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g24463kcal403.6g1018g2302.4g158.4g
Valittu annoskoko2880g12231kcal201.8g509g1151.2g79.2g
Annoskoko puolitettuna1440g6116kcal100.9g254.5g575.6g39.6g
Arvot/100g100g425kcal7g17.7g40g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214655