Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g501g85kcal2g12.5g3g0g
Sipuli, paistettu 401g405kcal5.2g19.5g32.9g6.9g
Pekoni, paistettu 701g3611kcal115.3g0g355.4g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g225g338kcal40.6g2.5g20.3g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1002g3307kcal20g30.1g350.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g50g366kcal0.5g0.5g40.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g16225kcal367.2g130.2g1604.6g14.2g
Valittu annoskoko2880g8112kcal183.6g65.1g802.3g7.1g
Annoskoko puolitettuna1440g4056kcal91.8g32.6g401.2g3.6g
Arvot/100g100g282kcal6.4g2.3g27.9g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776