Pähkinä-rusinaraakasuklaa

Sulata kaakaovoi ja kookosrasva vesihauteessa.

Lisää muut aineet ja anna maustua 10-20 min.
Annostele esim.

jääpalamuotteihin tai laakeaan astiaan ja jäähdytä pakastimessa tai jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 10 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaakaovoi, raaka (Dyw), annos 100g386g3412kcal0g0g386g0g
Kookosrasva 100 % 802g7109kcal6.5g0g800.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton371g1188kcal85.7g39g77.2g0g
Carob-jauhe (Urtekram), annos 5g445g980kcal20.5g218.2g3.1g178.1g
Manteli 297g1829kcal71.4g19.6g160.3g21.4g
Saksanpähkinä 104g707kcal15.3g3.4g67.8g16.5g
Hasselpähkinä 74g478kcal10.5g2.5g45.3g13g
Rusina 401g1172kcal11.2g240.9g2g38.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g33747kcal442.2g1047.2g3085g535.8g
Valittu annoskoko2880g16873kcal221.1g523.6g1542.5g267.9g
Annoskoko puolitettuna1440g8437kcal110.6g261.8g771.3g134g
Arvot/100g100g586kcal7.7g18.2g53.6g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226201