Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1277g2120kcal242.7g0g127.7g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g798g279kcal8g51.9g4g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta96g345kcal12.5g67.1g2g3.4g
Vesi479g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)192g52kcal2.5g9.2g0.4g3.3g
Valkosipuli 38g42kcal3g6.2g0.2g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g5675kcal537.4g268.8g268.6g15g
Valittu annoskoko2880g2838kcal268.7g134.4g134.3g7.5g
Annoskoko puolitettuna1440g1419kcal134.4g67.2g67.2g3.8g
Arvot/100g100g99kcal9.3g4.7g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585