Manteli-karpalokeksit

Pilko mantelit tai käytä valmista rouhetta.

Sekoita ensin kuiva-aineet keskenään.

Sekoita tuorepuristettu appelsiinimehu, siirappi, hunaja ja öljy keskenään sekaisin ja lisää kuiva-aineisiin.

Sekoita huolella seos suht tasaiseksi ja ota lusikalla kekoja pellille.

Paista uunissa noin 175C 20 min.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 30 grammaa

Tuulia8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Manteli 443g2729kcal106.6g29.2g239.3g31.9g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl253g861kcal35.4g141.8g17g27.9g
Vehnäjauho puolikarkea 506g1738kcal51.6g354.5g6.1g17.7g
Rypsiöljy 190g1679kcal0g0g189.9g0g
Vehnälese 63g144kcal8.4g9.7g2.8g23.7g
Täysmehu, appelsiinitäysmehu 633g283kcal1.8g63.3g0.6g0g
Karpalo, kuivattu (Pirkka), annos 25g253g901kcal0.8g225.3g2g11.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 95g351kcal17.6g10.4g20.6g28.9g
Hunaja 190g627kcal0.9g153.4g0g0g
Siirappi, tumma253g810kcal0.3g187.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g20247kcal446.8g2350g956.6g283.4g
Valittu annoskoko2880g10124kcal223.4g1175g478.3g141.7g
Annoskoko puolitettuna1440g5062kcal111.7g587.5g239.2g70.9g
Arvot/100g100g352kcal7.8g40.8g16.6g4.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266500