Punainen paputahna

Liota punaisia adzukipapuja yön yli. Huuhdo.

Laita kattilaan kiehumaan.

Kun saavuttaa kiehumispisteen laita hella pois päältä ja anna papujen olla 5 min. Vaihda vesi.

Keitä pavut kypsiksi miedolla lämmöllä.

Kun pavut ovat kypsiä laita lämpö täysille ja lisää sokeri.

Keitä tavoite tahmeuteen.

Jäähdytä.

Laskennallisesti 1 annos on 1 iso ruokalusikallinen.

Reseptistä tulee n. 35 annosta ja yksi annos painaa n. 20 grammaa

Sariel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Adzukipapu raaka (Risetti), annos 48g823g2633kcal181g477.3g8.2g98.7g
Sokeri 823g3340kcal0g822g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1234g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g11946kcal362g2598.6g16.4g197.4g
Valittu annoskoko2880g5973kcal181g1299.3g8.2g98.7g
Annoskoko puolitettuna1440g2987kcal90.5g649.7g4.1g49.4g
Arvot/100g100g207kcal6.3g45.1g0.3g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326976