Ruma hirvimureke

Oliiviöljy reseptissä heijastamassa sitä faktaa, että hirven jauheliha tuskin on ihan 3% rasvaista.

Oma arvio 6-7%.

Maustettu suolalla ja pippurilla.

Sekoitettu munan kanssa ja muodostettu pari pötkylää uunivuokaan.

Nestettä irtoaa ainakin pakastejauhelihasta järkyttävästi.

Kovinkaan ihmeellistä tästä ei tullut.

Taikka kaunista.

Mutta ok proteiinin lähde.

Ja Cheddarin ja pekonin kanssa nomnom karppiruokaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Kahis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis2248g2517kcal494.5g0g67.4g0g
Oliiviöljy 63g557kcal0g0g62.9g0g
Kananmuna kuoreton 495g705kcal61.8g1.5g50.7g0g
Sipuli 75g23kcal0.9g3.6g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g7604kcal1114.4g10.2g362.2g2.6g
Valittu annoskoko2880g3802kcal557.2g5.1g181.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna1440g1901kcal278.6g2.6g90.6g0.7g
Arvot/100g100g132kcal19.3g0.2g6.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=328032