Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g2554g792kcal31.7g186.1g5.1g79.2g
Suola, annos 3g32g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g161g630kcal53g0g45.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton134g28kcal0.4g2.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g2898kcal170.2g376.4g101.4g158.6g
Valittu annoskoko2880g1449kcal85.1g188.2g50.7g79.3g
Annoskoko puolitettuna1440g725kcal42.6g94.1g25.4g39.7g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646