Minttu-porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi.

Lisää öljy vaahtoon.

Sekoita kuivat aineet, myös jauhettu minttu mauste, (ei löytynyt listalta) seokseen ja raastettu porkkana.

Laita taikina n. kolmeen (3) vuokaan.

Paista uunissa 175-200 asteessa n. tunti.

Reseptistä tulee n. 54 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Ropelli65

Ropelli65 sanoi...

Muista minttu vaikka sitä ei ole ojeen listassa!

lauantai 25.01.2014 klo 13:47

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, kuoreton 440g610kcal55g1.3g43.1g0g
Sokeri 567g2300kcal0g566.1g0g0g
Vanilliinisokeri (oikeat arvot) (Pirkka), annos 1.5g60g234kcal0g58.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 973g3340kcal99.2g681.3g11.7g34.1g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 240g2122kcal0g0g240g0g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g17605kcal315.8g2681.8g592g98.8g
Valittu annoskoko2880g8802kcal157.9g1340.9g296g49.4g
Annoskoko puolitettuna1440g4401kcal79g670.5g148g24.7g
Arvot/100g100g306kcal5.5g46.6g10.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=400671