Lammaspullat

Sekoita jauhelihaan muna, kauraleseet, silputtu sipuli sekä valkosipuli ja mausteita.

Mausteiksi sopii pippuri, suola ja yrtit.

Tee taikinasta 14 isoa lihapullaa ja paista ne ruokalusikallisessa öljyä.

Kaksi pullaa/annos

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Omenami1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, lampaan, rasvaa 14 % 2057g4189kcal368.2g0g304.5g0g
Sipuli (kuorittu)309g83kcal4g14.8g0.6g5.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu51g54kcal4.1g8.4g0.3g1.1g
Kauralese 154g555kcal27.8g70.4g11.9g27g
Kananmuna kuorineen punnittu 309g387kcal33.9g0.8g27.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5760g10536kcal876g188.8g690.2g66.6g
Valittu annoskoko2880g5268kcal438g94.4g345.1g33.3g
Annoskoko puolitettuna1440g2634kcal219g47.2g172.6g16.7g
Arvot/100g100g183kcal15.2g3.3g12g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418098