Hirvi lanttupedillä

Paistetaan pannussa voissa hirven paistia isoiksi filepaloiksi leikattuna.

Paistetaan sipuli.

Leikataan lanttu pieniksi kuutioiksi.

Laitetaan uunivuokaan pohjalle lanttukuutiot, päälle paistetut paistin kappaleet ja sipuli, niitten päälle pekoni kuori.

Sekoitetaan kastike ainekset, eli kerma, sinappijauhe, suola, riistamauste ja pippuri maun mukaan ja kaadetaan kastike uunivuokaan ja uuniin 150 astetta ja annetaan kypsyä hitaasti 2 ja puol - kolme tuntii.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 1001g1125kcal211.6g0g30g0g
Lanttu 601g173kcal6g27.6g1.8g10.8g
Sipuli 140g42kcal1.8g6.7g0.3g2.4g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 280g634kcal44.9g1.4g50.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)801g1282kcal21.6g21.6g120.2g0g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5768g6654kcal580g133.2g408.4g28.6g
Valittu annoskoko2884g3327kcal290g66.6g204.2g14.3g
Annoskoko puolitettuna1442g1664kcal145g33.3g102.1g7.2g
Arvot/100g100g115kcal10.1g2.3g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=383085