Sienirisotto

Sillpua sipulit ja kuullota oliiviöljyssä.

Pane sekaan riisi ja silputut sienet.

Jatka kuullottamista hetki.

Lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Hauduta 15 minuuttia.

Lisää lopuksi kerma ja juustoraaste.

Mausta pippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Ruonala74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)67g18kcal0.9g3.2g0.1g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g11g11kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Risottoriisi (Risella), 60g467g1633kcal37.3g349.8g7.9g14g
Vesi1333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g37g45kcal0.9g2.2g3.4g0.6g
Herkkusieni, tuore Pirkka267g67kcal6.7g8g0.5g0g
Ruokakerma 5%, Valio33g22kcal0.5g1.4g1.7g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g666g1733kcal199.9g13.3g100g0g
Mustapippuri, annos 1g1.3g3.1kcal0.1g0.5g0g0g
Oliiviöljy 6.7g59kcal0g0g6.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5776g7179kcal494.2g760.2g240.8g31.8g
Valittu annoskoko2888g3589kcal247.1g380.1g120.4g15.9g
Annoskoko puolitettuna1444g1795kcal123.6g190.1g60.2g8g
Arvot/100g100g124kcal8.6g13.2g4.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164315