Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja sipuli rypsiöljyssä.

Laita juurekset kiehumaan kasvisfondilla maustettuun veteen.

Lisää tomaattikastike ja ruskistettu jauheliha.

Anna kiehua hiljalleen 15-20 min. Mausta ja ripottele päälle runsaasti tuoretta basilikaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 257 grammaa

Nasu58
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen94g130kcal17.8g0g6.6g0g
Keittojuurekset, Pirkka (porkkana, lanttu, selleri, palsternakka, purjo, persilja)94g28kcal1g5.1g0.2g0g
Sipuli 19g5.7kcal0.2g0.9g0g0.3g
Heinz tomato frito (Heinz), annos 400g75g74kcal1.6g10.5g2.8g0g
Rypsiöljy 4.7g41kcal0g0g4.7g0g
Basilika, tuore 2.4g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)0.9g0.9kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana578g561kcal41.6g33.4g28.6g0.6g
Valittu annoskoko289g281kcal20.8g16.7g14.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna145g140kcal10.4g8.4g7.2g0.2g
Arvot/100g100g97kcal7.2g5.8g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163210