Caponata (kasvisruoka)

Munakoisoa 300g-400g
Pisaratomaatteja 500g
Kapris, 35g (ohjeessa 1 dl vihreitä oliiveja, korvasin kapriksilla)
Punasipuli
Valkosipulin kynsiä 2 kpl
Oregano, kuivattu 1 rkl
Persilja, kuivattu 2-3 rkl
Sokeri, reilu teelusikallinen
Valkoinen balsamico 1 rkl
Suolaa reilu hyppysellinen
Reilusti mustapippuria

Kannattaa itkettää munakoiso; lävikköön, reilusti suolaa ja antaa seistä puolisen tuntia, sitten huhtelu ja kuivaus.

Paistellaan munakoisoa hyvällä lämmöllä ehkä 3-5 min, sitten sipulit, paistellaan vähän aikaa, sitten loput.

Haudutetaan noin 15 min.

Yleensä tämän tyyppiset sörsselit eivät ole minun makuuni, mutta tästä tykkäsin tosi paljon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Munakoiso 88g20kcal0.4g2.7g0.2g2.2g
Kapris etikkaliemessä, Figaro10g3.1kcal0.2g0.4g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Valkosipuli 2.9g3.2kcal0.2g0.5g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g146g30kcal0.9g5.6g0.4g2g
Oregano, kuivattu 0.4g1.3kcal0g0.1g0g0.2g
Persilja 5.8g1.6kcal0.1g0.1g0g0.5g
Sokeri 2g8.3kcal0g2g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana579g206kcal4.6g26.2g7.4g12g
Valittu annoskoko290g103kcal2.3g13.1g3.7g6g
Annoskoko puolitettuna145g52kcal1.2g6.6g1.9g3g
Arvot/100g100g36kcal0.8g4.5g1.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222604