Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g50g365kcal0.5g0.5g40g0g
Sokeri 53g216kcal0g53.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g25g15kcal0.9g1.8g0.5g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 3g11kcal0.6g0.3g0.7g0.9g
Marianne crush 150g38g161kcal0.4g32.2g3.1g0.6g
Voi, 1 tl, 5 g2g15kcal0g0g1.6g0g
Sokeri 2.2g8.7kcal0g2.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 1.7g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.6g9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.1g0.5kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g1.5g6.6kcal0g1.3g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana580g2210kcal29.6g283.8g102.4g7.8g
Valittu annoskoko290g1105kcal14.8g141.9g51.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna145g553kcal7.4g71g25.6g2g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102050