Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1600g338kcal19.2g54.4g3.2g33.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Valkoviinietikka (Rajamäen)20g4kcal0g1.3g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 16g65kcal0g16g0g0g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5780g2432kcal58.4g277g119.2g120.8g
Valittu annoskoko2890g1216kcal29.2g138.5g59.6g60.4g
Annoskoko puolitettuna1445g608kcal14.6g69.3g29.8g30.2g
Arvot/100g100g42kcal1g4.8g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118