Kalkkunamureke

Turvota korppujauhoja jogurtissa jonkun aikaa, lisää silputtu sipuli ja suolaa sekä mausteita oman makusi mukaan (paprika, chili, cayenne- ja mustapippuri, yrttiseos....) Lisää kananmuna ja jauheliha, sekoita tasaiseksi.

Voitele vuoka ja muotoile mureke keskelle.

Paista noin tunti 200 asteessa.

Samssa vuoassa kannattaa kypåsentää myös lisuke! Esim.

pilkottua perunaa, bataattia, porkkanaa, papriukaa, kesäkurpitsaa....

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Eridanous vähärasvainen kreikkalainen jogurtti (Lidl), annos 150g719g424kcal43.1g30.2g14.4g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras120g320kcal10.2g61.4g1.2g16.1g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g1598g2221kcal303.6g0g111.8g0g
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Kananmuna kuoreton 176g251kcal22g0.5g18g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl40g360kcal0g0g39.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5784g7377kcal771.8g221g372.2g41g
Valittu annoskoko2892g3689kcal385.9g110.5g186.1g20.5g
Annoskoko puolitettuna1446g1844kcal193g55.3g93.1g10.3g
Arvot/100g100g128kcal13.3g3.8g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=366111