Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)1124g742kcal134.9g45g3.4g0g
Kananmuna kuoreton899g1286kcal107.9g0g89.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%405g1012kcal56.7g44.5g22.7g198.3g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit405g1619kcal161.9g64.7g80.9g60.7g
Leivinjauhe 23g40kcal1.2g8.5g0g0.1g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g11g1.1kcal0.2g0g0g9.6g
Ruokasuola jodioitu 32g0.8kcal0.2g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g9399kcal926g325.4g393.8g537.4g
Valittu annoskoko2898g4700kcal463g162.7g196.9g268.7g
Annoskoko puolitettuna1449g2350kcal231.5g81.4g98.5g134.4g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=324188