Porkkana-inkiväärikeitto

Hienonna sipuli ja paloittele porkkanat, varsiselleri, valkosipuli ja inkivääri.

Kuumenna öljy kattilassa ja lisää kasvikset.

Kääntele niitä hetki öljyssä.

Lisää vesi ja kanaliemikuutio.

Kypsennä kunnes kasvikset ovat pehmeitä.

Soseuta ja mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Tiiuzca

Tiiuzca sanoi...

Inkiväärin ystävänä laitoin inkivääriä vähän enemmän ja porkkanaa vähemmän. Hyvää tuli edelleen ja omasta mielestä maut tasapainottuivat, kun porkkanaa oli suhteessa vähemmän.

lauantai 15.02.2014 klo 08:54

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g898g252kcal5.4g53.4g1.8g22.5g
Punasipuli, kuorittu, 100g200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka108g12kcal1.2g1.2g0.2g1.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g14g15kcal1.1g2.3g0.1g0.3g
Inkivääri, tuore, silputtu32g26kcal0.6g5.7g0.3g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Vesi1597g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)20g52kcal2.6g2.4g3.6g0.1g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5796g1233kcal29.2g156.8g53.4g61.2g
Valittu annoskoko2898g617kcal14.6g78.4g26.7g30.6g
Annoskoko puolitettuna1449g308kcal7.3g39.2g13.4g15.3g
Arvot/100g100g21kcal0.5g2.7g0.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=406265