Jiiveen ColeSlaw

Kuori porkkanat ja raasta ne sopivaan kulhoon.

Puhdista kaali ja suikaloi ohueksi.

Esimerkiksi juustohöylällä saat sopivan ohuita suikaleita.

Sekoita kaali ja porkkanaraaste keskenään.

Lisää valkoviinietikka ja majoneesi, sekoita.

Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

Maista vielä.

Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin maustumaan noin puoleksi tunniksi.

Aseta tarjolle maista ja koristele.

Sopii grilliruokien ja esimerkiksi yrttibroilerin lisukkeeksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali17g3.5kcal0.2g0.6g0g0.4g
Porkkanaraaste 200g8.4g2.3kcal0.1g0.4g0g0.2g
Valkoviinietikka, condimento delicato bianco (Bertolli), annos 100g1.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Hellmann´s Real Majoneesi, Unilever2.5g17kcal0g0g1.9g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g48kcal0.6g2.6g3.8g1.2g
Valittu annoskoko29g24kcal0.3g1.3g1.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.2g0.7g1g0.3g
Arvot/100g100g83kcal1g4.5g6.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334007