Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.2g23kcal0g0g2.6g0g
Sokeri 1.3g5.4kcal0g1.3g0g0g
Kaurahiutale 2.5g9kcal0.4g1.4g0.2g0.3g
Vehnäjauho, sunnuntai3.1g11kcal0.4g2.2g0.1g0.1g
Mansikka, Tuore16g6.8kcal0.1g1.3g0g0.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g3.2g18kcal0.3g1.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g146kcal2.4g15.8g8g1.4g
Valittu annoskoko29g73kcal1.2g7.9g4g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g37kcal0.6g4g2g0.4g
Arvot/100g100g251kcal4.1g27.1g13.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569