Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 12g3.8kcal0.1g0.7g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g1.4g0.8kcal0g0.2g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.5g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Katkarapu 2g1.4kcal0.3g0g0g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g21kcal1.4g1.8g0.6g0.6g
Valittu annoskoko29g11kcal0.7g0.9g0.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.4g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3.1g1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=234834