Mansikka raparperipiirakka

Sekoita huoneenlämpöinen voi, kananmuna, sokeri, kaurahiutaleet, vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään.

Taputtele 28 cm pyöreään vuokaan.

Leivitä päälle raparperit ja mansikat.

Sekoita kananmuna, sokeri, vaniljasokeri ja kermaviili keskenään ja levitä piirakan päälle.

Paista 200 asteessa n 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1239 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g2.3g17kcal0g0g1.9g0g
Kananmuna kuoreton 1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kaurahiutale 1.9g7kcal0.3g1.1g0.1g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 3g11kcal0.3g2.1g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Raparperi 5.4g1.8kcal0g0.3g0g0.1g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g5.9g2.4kcal0g0.4g0g0.1g
Kanamuna kuoreton, annos 100g1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Sokeri 0.9g3.8kcal0g0.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g4.7g3.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g118kcal2.2g14.4g5g1g
Valittu annoskoko29g59kcal1.1g7.2g2.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g29kcal0.6g3.6g1.3g0.3g
Arvot/100g100g203kcal3.8g24.8g8.6g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395000