Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl18g24kcal2.4g0.1g1.6g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.6g3.9kcal0.2g0.2g0.1g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 1.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 6.3g24kcal1.7g0g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g124kcal8.6g0.6g9.6g1.6g
Valittu annoskoko29g62kcal4.3g0.3g4.8g0.8g
Annoskoko puolitettuna15g31kcal2.2g0.2g2.4g0.4g
Arvot/100g100g213kcal14.7g1g16.4g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237169