Yrjölänpuuro

Suurimoita liotetaan vedessä (2l) noin 8 tuntia, jonka jälkeen systeemi lykätään uuniin (200 C) ja annetaan olla siellä kaksi tuntia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Norway
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrasuurimo esikypsytetty ja rikottu (Myllyn paras), annos 100g1.6g5.3kcal0.2g1g0g0.2g
Hirssisuurimo 1dl=80g (keittämätöntä)1.6g5.8kcal0.2g1.1g0g0.1g
Tattarisuurimo (Makrobios), annos 50g1.6g5.5kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Kokojyväpikariisi (Pirkka), annos 100g1.6g5.7kcal0.1g1.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.6g5.2kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g55kcal1.4g9g1.4g0.8g
Valittu annoskoko29g28kcal0.7g4.5g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g14kcal0.4g2.3g0.4g0.2g
Arvot/100g100g95kcal2.4g15.6g2.4g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126874