Therezzan tattaripuuro gluteeniton

Riittävän syvään kulhoon tattarirouhe ja suola ja päälle vesi.

Kypsennä mikrossa 400-450 W:n teholla 5 min.

Lisää ennen tarjoilua jotain levitettä (hyvänmakuista siis) tai voita ja sekoita.

Itse käytän Lättaa, sitä voi laittaa reippaasti.

Lisää sitten vielä 1,5 rkl Kaurakuitusta, sekoita.

Nauti maidon kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 266 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g3.3g12kcal0.4g2.3g0g0.2g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Lätta margariini (Unilever), annos 3g2.4g6.5kcal0g0.1g0.7g0g
KauraKuitunen (Hirvelä)1.3g1.6kcal0.1g0.2g0g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g39kcal1g5.2g1.4g2.2g
Valittu annoskoko29g20kcal0.5g2.6g0.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna15g10kcal0.3g1.3g0.4g0.6g
Arvot/100g100g67kcal1.7g8.9g2.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251610