Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g18g5.3kcal0.2g0.7g0.1g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi3.5g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija2.2g6.8kcal0.2g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.4g3.7kcal0g0.2g0.3g0g
Tonnikala öljyssä 1.3g2.5kcal0.4g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g37kcal1.8g2g2.2g0g
Valittu annoskoko29g19kcal0.9g1g1.1g0g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.5g0.5g0.6g0g
Arvot/100g100g64kcal3.1g3.4g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143995