Kermainen kanapasta

Ruskista broileri pannulla, lisää joukkoon sipuli- ja valkosipuli.

Ruskistuksen jälkeen lisää joukkoon ruokakerma, kirsikkatomaatit ja ananaspalat.

Tämän jälkeen anna kiehahtaa kevyesti.

Lopuksi lisää valmis annos keitetyn pastan joukkoon ja sekoita.

Mausteina esim.

oregano, mustapippuri ja suola.

Jokainen tietysti oman maun mukaan.

Bon apetit!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Denvuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvä penne rigate (Rainbow), annos 100g6.3g21kcal0.8g4.2g0.2g0g
Broileri, Kariniemen Fileesuikaleet hunajamarinadissa14g18kcal2.5g0.2g0.8g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P6.3g3.8kcal0.1g0.3g0.3g0g
Sipuli, tuore0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g0.9g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Aromisuola (5g)0g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g90kcal6.8g9.6g2.6g0g
Valittu annoskoko29g45kcal3.4g4.8g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal1.7g2.4g0.7g0g
Arvot/100g100g154kcal11.7g16.5g4.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156283