Lihamakaronilaatikko

Paista jauheliha silputun sipulin kanssa öljy tilkassa, mausta mustapippurilla ja jauhelihamausteella.

Keitä vesi lisää maustekuutiot ja makaronit.

Keitä n. 7 min. makaronin ei tarvitse olla ihan kypsää.

Kaada keitetyt makaronit liemineen uunivuokaan lisää paistettu jauheliha ja sekoita.

Paista 225° n. 50 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g5.2g8.9kcal1g0g0.5g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g5.2g17kcal0.8g3.2g0.1g0.3g
Sipuli (kuorittu)1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio vähärasv.&vähäsuol. Maggi0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g58kcal3.6g7g1.6g0.6g
Valittu annoskoko29g29kcal1.8g3.5g0.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal0.9g1.8g0.4g0.2g
Arvot/100g100g100kcal6.2g12.1g2.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=108396