Tomaattinen papu-jauhelihamakaronilaatikko

1. Keitä makaronit
2. Paista jauheliha, lisää joukkoon hienonnettu sipuli, aurinkokuivatut tomaatit ja pepperoni.

3. Anna maustua pannulla.

4. Lisää paseerattu tomaatti ja valutetut pavut.

5. Anna hautua.

6. Lisää valkosipulisuola, suola ja paprikamauste.

7. Sekoita keskenään kypsän makaronin kanssa.

8. Kaada voilla vuorattuun laakeaan vuokaan.

9. Päälle kaadetaan maito johon sekoitettu yksi kananmuna.

10. Laatikko 175 asteiseen uuniin.

11. Kypsymisaika n. 40- 60min.

12. Sen jälkeen kun otettu pois uunista, anna vetäytyä vielä 15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 373 grammaa

Hennak4
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 5.9g13kcal1g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Rainbow), annos 265g5.9g4.4kcal0.3g0.7g0g0g
Vasikanfondi (Touch of taste), annos 15g0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Pepperoni mieto vihreä (chilipaprika) (La roc), annos 50g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 0.6g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 4.9g4.7kcal0.1g1g0g0g
Voi, normaalisuolainen (Valio)0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kananmuna, kuoreton, annos 55g1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Valio laktoositon maitojuoma 0,95 l rasvaton4.9g1.3kcal0.2g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g60kcal3.8g4.4g2.8g0g
Valittu annoskoko29g30kcal1.9g2.2g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna15g15kcal1g1.1g0.7g0g
Arvot/100g100g102kcal6.5g7.5g4.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142965