Tuorepuuro (et-lehdestä)

Sekoita vesi ja jogurtti.

Lisää kaurahiutaleet ja sekoita.

Laita päälle jäiset mustikat, pähkinärouhe ja öljy.

Anna seistä sen aikaa (tai yön yli jääkaapissa), ett mustikat sulavat.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 311 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl3.8g13kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Ingman rasvaton vaniljajogurtti (uusi kevyempi)14g5.6kcal0.5g0.9g0g0g
Mustikka metsä- 0.1g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenöljy1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl0.5g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g68kcal2.2g6g4g0.8g
Valittu annoskoko29g34kcal1.1g3g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal0.6g1.5g1g0.2g
Arvot/100g100g116kcal3.8g10.2g6.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343111