Ruotsalainen kaalilaatikko

Paista kaali osissa.

Lorauttele siirappia pehmeälle kaalelle, mutta jätä osa pintaan.

Keitä riisi.

Sekoita raakajauheliha, riisi ja hakattu sipuli.

Laita puolet paistetusta kaalista pohjalle, päälle jauheliha seos tasaiseksi kerrokseksi ja päälle loput kaalesta.

Laita säästynyt siirappi viimeisenä.

Paista tunti 200 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 267 grammaa

Satuile
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g22g5.3kcal0.3g0.7g0g0.5g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g0.3g1.3kcal0g0g0.1g0g
Siirappi 1.5g4.6kcal0g1.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.4g7.3kcal0.8g0g0.4g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g38kcal2.2g3.8g1g1g
Valittu annoskoko29g19kcal1.1g1.9g0.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.6g1g0.3g0.3g
Arvot/100g100g64kcal3.8g6.5g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=209896