Hirvenlihakeitto

Suolaa, maustepippureita 10kpl, persiljaa, laakerinlehtiä 3kpl, grillimaustetta ja valkosipulijauhetta sekä lihaliemikuutiot.

keitä lihaa mausteliemessä n.1.5h, siivilöi liemi ja paloittele liha.

laita liemi ja lihat takaisin kattilaan ja lisää muut ainekset ja vettä, keitä 30-40 min

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 3747 grammaa

Kaariainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 12g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 7.8g5.9kcal0.1g1.2g0g0.1g
Hirvenliha 6.2g7kcal1.3g0g0.2g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Voi 60% rasvaa 0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Keittojuurekset, Rainbow3.1g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g31kcal2.8g2.8g0.6g0.2g
Valittu annoskoko29g15kcal1.4g1.4g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna15g8kcal0.7g0.7g0.2g0.1g
Arvot/100g100g52kcal4.8g4.8g1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=320594