Auran herkkusienikastike

Sienet pieniksi ja paistinpannulle parin desin vettä kanssa.

Paista kunnes vesi haihtunut.

(Vaihtoehtona jättää vesi pois ja paistaa rasvassa.

Maukkaampaa mutta kalorisempaa.) Kun kypsiä, mausta suolalla ja valkopippurilla, lisää kipparikerma ja huuhtele kermapurkki parilla desillä vettä, jonka kaadat joukkoon.

Sitten basilikasilppua reilu desi ja yksi tomaatti paloiteltuna kuutioiksi.

Hauduta hetki.

Jos haluat suurustaa, jauhoja ois voinut paistaa sienten ja rasvan kera, mut ne on aika turhia kaloreita siinä lisänä.

Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Tilkkutakki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni, tuore8.6g2.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Tomaatti 3.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g6.5g7.2kcal0.1g0.3g0.7g0g
Basilika, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g20kcal0.6g1.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko29g10kcal0.3g0.7g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.2g0.4g0.4g0.2g
Arvot/100g100g35kcal1g2.4g2.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182923