Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g25g8.7kcal0.2g1.7g0.1g0.3g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g1.9g5.7kcal0.4g0g0.5g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g0.5g1.1kcal0g0g0.1g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow0.5g1.2kcal0g0g0.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g37kcal1.2g3.6g2g0.6g
Valittu annoskoko29g18kcal0.6g1.8g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna15g9kcal0.3g0.9g0.5g0.2g
Arvot/100g100g63kcal2g6.1g3.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094