Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g2.5g0.7kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha16g26kcal3g0g1.6g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow7.8g27kcal0.6g6.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g130kcal7.2g12.8g5.6g0.4g
Valittu annoskoko29g65kcal3.6g6.4g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g33kcal1.8g3.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g223kcal12.3g21.9g9.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728