Broileria pekoninyytiss

Ota rintafileet ajoissa huoneenlämpöön.

Hiero niihin currytahnaa joka puolelle, tai kiehauta currymaustetta voissa ja käytä sitä.

Levitä pekonisuikaleet uunivuokaan, ja laita fileet niiden päälle.

Ripottele fileiden päälle homejuustoa.

Käännä pekonisuialeiden päät fileiden päälle.

Uuni 180 astettan. 45 min. Tarjoile esim.

höyrytettyjen parsakaalipalojenja ruusukaalien kanssa valkosipulivoisulan kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 188 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 20g21kcal4.5g0g0.3g0g
Currytahna punainen1.6g4.1kcal0g0.1g0.4g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]6.7g23kcal0.8g0g2.5g0g
Aurajuusto1.6g5.3kcal0.3g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g106kcal11.2g0.2g7.4g0g
Valittu annoskoko30g53kcal5.6g0.1g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna15g27kcal2.8g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g179kcal19g0.3g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153996