Kikherneitä tomaattikastikkeessa

Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet.

Kuullota niitä öljyssä curryn (tai punaisen currytahnan) ja inkiväärin(inkivääritahnan) kanssa.l
isää tomaattimurska, anna kiehua miedolla lämmöllä n.30 min. mausta suolalla ja pippurilla, hunajalla ja (balsami) viinietikalla.

Lisää lopuksi kikherneet ja anna hautua vielä hetki.

Hyvää tumman riisin kanssa ateriana tai lisäkkeenä, miksei myös vaikka pitaleivän välissä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 235 grammaa

Vittra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska16g4.7kcal0.2g1g0.1g0g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 9g13kcal0.8g1.6g0.2g0.5g
Hunaja 0.6g2.1kcal0g0.5g0g0g
Viinietikka 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g49kcal2g6.4g1.4g1g
Valittu annoskoko29g25kcal1g3.2g0.7g0.5g
Annoskoko puolitettuna15g12kcal0.5g1.6g0.4g0.3g
Arvot/100g100g84kcal3.4g10.9g2.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85570