Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g7.8g4.7kcal0.1g1g0g0.1g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g3.1g3.2kcal0.4g0.1g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä1.9g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g20kcal1g2.6g0.4g0.4g
Valittu annoskoko30g10kcal0.5g1.3g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g5kcal0.3g0.7g0.1g0.1g
Arvot/100g100g34kcal1.7g4.4g0.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397