Karppaus(Broileri)gratiini

Paista broileri paistinpannulla ja mausta mielesi mukaan.

Voitele vuoka oljyllä ja lisää kaalit sekä broileri.

Sekoita kerma ja Bonjour keskenään ja lisää joukkoon.

Paista 200 asteessa 40 minuuttia, lisää juustoraaste ja paista vielä noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Jicka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 6.8g1.6kcal0.1g0.2g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 6.8g2.4kcal0.3g0.1g0g0.2g
Broileri rintafile,maustamaton6.8g7.1kcal1.6g0g0.1g0g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%3.4g4.4kcal0.1g0.1g0.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Juustoraaste, edam-emmental,Ingman,500g2.7g10kcal0.8g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana58g69kcal6g1.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko29g35kcal3g0.6g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.5g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g119kcal10.3g2.1g7.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=226874