Pizza

Hiiva kädenlämpöseen veteen, perään jauhot suola ja öljy
Vaivataan taikinaksi ja annetaan nousta
Tasotetaan pellille ja täytteet päälle
N.250 astetta kunnes näyttää hyvältä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 157 grammaa

Annu45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.3g12kcal0g0g1.3g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)9g29kcal1.6g5g0.3g1.2g
Ketsuppi, meira1g0.7kcal0g0.2g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Palvikinkku Wursti2.8g2.6kcal0.4g0g0.1g0g
Oltermanni, perinteinen2.1g7.4kcal0.5g0g0.6g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g0.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g3.7g1.9kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g111kcal5.4g11.6g4.6g2.6g
Valittu annoskoko29g55kcal2.7g5.8g2.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna15g28kcal1.4g2.9g1.2g0.7g
Arvot/100g100g188kcal9.2g19.7g7.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387993