Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g22g21kcal4.5g0g0.4g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g2.6g6.8kcal0.1g0.1g0.7g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]4.4g15kcal0.5g0g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g86kcal10.2g0.2g5.4g0g
Valittu annoskoko29g43kcal5.1g0.1g2.7g0g
Annoskoko puolitettuna15g22kcal2.6g0.1g1.4g0g
Arvot/100g100g147kcal17.3g0.3g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270