Täytetyt paprikat

Kuori paprika ja höyrytä se 10 minuuttia kattilassa.

Keitä riisi

Kuullota sipuli, lisää paprika, keitetty riisi ja tonnikalat

Täytä paprikat, päälle juustodippi ja raaste

Uuniin 10 minuutiksi ja valmis!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 236 grammaa

Kristakukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Paprika keskiarvo 5g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Riisi, keitetty, 100 g, 1,25 dl (kuivana 36 g)7.8g10kcal0.2g2.1g0g0.1g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )5.8g8.1kcal0.8g0.4g0.4g0g
Tonnikala paloina öljyssä (Pirkka)4.7g7.7kcal1.2g0g0.3g0g
Juustodippi, Pirkka 300g3.1g4.1kcal0.1g0.1g0.4g0g
Juusto, kermajuusto, pirkka1.6g6.1kcal0.4g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g75kcal5.4g5.8g3.2g0.4g
Valittu annoskoko30g37kcal2.7g2.9g1.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal1.4g1.5g0.8g0.1g
Arvot/100g100g126kcal9.1g9.8g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283887