Kikhernesalaatti

Valuta kikherneet ja kaada kulhoon.

Lisää rypsiöljy, raasta päälle parmesanjuustoa n. ruokalusikallinen ja mausta sitruunamehulla.

Sekoita ja anna maustua kylmässä pari tuntia.

Tarjoa lisukkeena kalalle tai lihalle tai salaatin osana.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Sade1980
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kikherne (Gogreen), annos 100g27g28kcal2.1g3.7g0.5g2.7g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1g8.7kcal0g0g1g0g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g1.4g5.5kcal0.5g0g0.4g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g85kcal5.2g7.4g3.8g5.4g
Valittu annoskoko30g42kcal2.6g3.7g1.9g2.7g
Annoskoko puolitettuna15g21kcal1.3g1.9g1g1.4g
Arvot/100g100g143kcal8.8g12.5g6.4g9.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=164308