Vuohenjuusto-punajuurivuoka

Uuni 200. Keitä punajuuret kypsiksi, kuori ja leikkaa viileiksi.

Sekoita öljy, suola 0,5 tl, mustapippuri 0,5 tl, kuivattu minttu 1 tl, rakuunaa 1 tl ja hunaja 3 rkl. Rouhi saksanpähkinät joukkoon.

Kaada seos punajuurien joukkoon.

Viipaloi juusto, kuori ja leikkaa sipuli renkaiksi.

Lado vuokaan vuorotellen punaj.

-pähkinäseosta, vuohenjuustoa ja sipulirenkaita, toista uusi kerros.

Kypsennä uunin alatasossa n. 30 mn. Anna vetäytyä hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 421 grammaa

Maroi1960

Maroi1960 sanoi...

Mistä saa respteihin mausteet?

lauantai 04.10.2008 klo 14:14

AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 18g6.7kcal0.2g1.2g0g0.4g
OliiviÖljy ( kylmäpuristettu Golden Star )0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Hunaja0.8g2.6kcal0g0.6g0g0g
Saksanpähkinä 1.2g8.4kcal0.2g0g0.8g0.2g
Vuohenjuusto President5.3g14kcal1g0g1.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g74kcal3g4g4.8g1.4g
Valittu annoskoko30g37kcal1.5g2g2.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna15g19kcal0.8g1g1.2g0.4g
Arvot/100g100g125kcal5.1g6.8g8.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=84701