Rukiiset rieskat

Yhteishyvän ruokamaailman ohje1/201

0. Sekoita kaikki keskenään ja taputtele 4 pyöreää rieskaa pellille.

Paista 225 asteessa 20-25 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Tarjatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton, Gefilus (Valio)14g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.4g21kcal0g0g2.4g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Pikakaura+kuitu (Myllyn paras), annos 40g7.1g24kcal1.1g3.5g0.5g1g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.2g16kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 0.8g2.5kcal0.2g0.1g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g135kcal4.4g14.4g6.4g3.8g
Valittu annoskoko30g68kcal2.2g7.2g3.2g1.9g
Annoskoko puolitettuna15g34kcal1.1g3.6g1.6g1g
Arvot/100g100g227kcal7.4g24.2g10.7g6.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152528