Punajuuri-jauhelihavuoka

Paista jauheliha.

Raasta punajuuri.

Sekoita aineet kulhossa.

Kaada uunivuokaan ja lisää nesteet.

200 astetta ja n. 1 tunti

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 316 grammaa

Marjatn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanjauheliha 10% (Kotimainen), annos 700g5.5g9kcal1.1g0g0.5g0g
Punajuuri 7.8g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1.6g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Ohrasuurimo 1.3g4.3kcal0.1g0.8g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 4.7g0kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 3.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Ruoanvalmistuskerma, rasvaa 15 % 2g3.2kcal0.1g0.1g0.3g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g46kcal3g3.4g1.6g0.8g
Valittu annoskoko30g23kcal1.5g1.7g0.8g0.4g
Annoskoko puolitettuna15g11kcal0.8g0.9g0.4g0.2g
Arvot/100g100g77kcal5.1g5.7g2.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=442363