Bataattivuoka kevyesti

Paista kalkkunan jauheliha 400g ja sipuli pannulla kypsäksi ilman rasvoja.

Keitä kuorittu bataatti 200g pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä.

Tee bataattisosetta.

Kaada bataattisoseeseen paistettu jauheliha ja sipulit.

Sekoita ja mausta suolalla, valkopippurilla (varovaisesti) ja hieman currya.

Lisää kananmunat annokseen.

Kaada seos uunivuokaan ja uuniin max 200astetta.

Ei kauan aikaa, sillä makujen on tarkoitus yhdistyä ja munat kypsyä.

Ja tässä ei ole tarkoituksella perunaa mukana, mikä kyllä sitoisi tämän.

Eikä jauhoja.

Maustaminen on homman a ja o. Bataatti on makeaa ja mausteet tuovat siitä hyvän sweet and sour makuisen :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Supertiger
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 7.8g6.3kcal0.1g1.3g0g0.2g
Kalkkunan paistijauheliha, rasvaa 7% (Kariniemi), annos 400g16g22kcal3g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu4.7g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g69kcal7.2g2.8g3g0.4g
Valittu annoskoko30g35kcal3.6g1.4g1.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.8g0.7g0.8g0.1g
Arvot/100g100g116kcal12.1g4.7g5.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440339