Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 14g17kcal2.9g0g0.6g0g
Ruokakerma ingman 5%9g8kcal0.3g0.6g0.5g0g
Dijonsinappi, Maille, Original1.5g1kcal0.1g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.1g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.7kcal0g0g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g3.3g2.4kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana59g68kcal7g2.6g3g0g
Valittu annoskoko30g34kcal3.5g1.3g1.5g0g
Annoskoko puolitettuna15g17kcal1.8g0.7g0.8g0g
Arvot/100g100g114kcal11.8g4.4g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547