Uunilohi

Levitä vuoan pohjalle öljyä, estää kiinnitarttumisen.

Nypi lohesta ruodot, huuhtele ja kuivaa.

Lätkäise filee nahkapuoli alaspäin vuokaan.

Ripottele päälle suolaa ja kalamaustetta.

Levitä vielä päälle Creme Bonjour Cuisine.

175-asteessa 40-60min..

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1268 grammaa

Lh78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Merilohifile, norja23g39kcal3.9g0g2.6g0g
Creme bonjour cuisine, tilli & sitruuna (Unilever), annos 100g5.9g8.8kcal0.2g0.3g0.8g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana60g102kcal8.2g0.6g7.6g0g
Valittu annoskoko30g51kcal4.1g0.3g3.8g0g
Annoskoko puolitettuna15g26kcal2.1g0.2g1.9g0g
Arvot/100g100g171kcal13.8g1g12.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=440497